SE HVOR NEMT DET ER.

Du tænker at det er langhåret at komme igang? Vi vil gerne udfordre dig – tager det mere end 5 minutter får du 25% i rabat det første år.

 • Kontakt os og bliv oprettet i systemet
 • Du modtager en e-mail med adgang
 • Log ind og indtast dine oplysninger
 • Invitér udvalgte kunder til at udtale sig
 • Implementér koden på din hjemmeside – så bliver udtalelserne vist.

Kom i gang allerede i dag.

Det tager ikke mere end 10 minutter at få oprettet din virksomhed i vores system. Kort efter vil du modtage din adgang til vores kundeportal, hvorefter du kan begynde at invitere dine gode kunder til at komme med en udtalelse. Tag fat i os allerede i dag, så du kan komme igang med alle fordelene.

  FAQs.

  Herunder et udsnit af de mest almindelige spørgsmål vi bliver stillet. Fik du ikke svaret på det du søgte? Så kontakt os og hør nærmere.

  Læs mere om kundeudtalelser.dk og vores system her.

  Du kan læse mere om vores priser her.

  Vores system er nemt at integrere med din hjemmeside. Vi tilbyder både lette præfabrikerede udtalelsesdesigns, hvor du blot indsætter et lille stykke kode på din hjemmeside og løsninger hvor dine udviklere selv kan formatere de data vores system leverer. Valget er dit.

  Du betaler for et år af gangen hos os. Aftalen fornyer sig selv ved aftaleudløb, hvis du ikke forinden har husket at opsige din aftale hos os.

  Du har 14 dages betalingsfrist når du modtager en regning fra os. Betaling er nødvendig for at du har adgang til systemet og kan bruge dine kundeudtalelser på hjemmesiden.

  Dine kunder har via vores system selv ansvaret for sine persondata. Du skal derfor ikke bekymre dig om hvorvidt du har ret/tilladelse til at vise en udtalelse på din hjemmeside. Det ansvar er hos dine kunder som har afgivet udtalelsen.

  SPØRGSMÅL?
  Kontakt os allerede i dag.

  ReviewPilot ApS
  Porschevej 12
  7100 Vejle
  E-mail: kontakt@kundeudtalelser.dk

  CVR: 40586547